Home / VTP centrale termice

VTP centrale termice

Verificarea Tehnica Periodica (VTP) a centralelor termice

Conform legislatiei actuale, aparatele consumatoare de combustibili trebuiesc supuse verificari tehnice periodice la fiecare 2 ani (VTP), incepand cu momentul Punerii in Functiune initiale.

Exploatarea echipamentelor in lipsa autorizatiei ISCIR se sanctioneaza atat cu amenda, cat si, dupa caz, cu decuplarea de la reteaua de combustibil!

Service-ul nostru este autorizata sa efectueze Verificari Tehnice Periodice (VTP ISCIR) pentru orice marca de centrala termica.

Pentru realizarea autorizarii ISCIR a echipamentului pe care il detineti, este suficient sa apelati Call Center si personalul nostru va va informa asupra documentelor necesare si a costurilor Verificari Tehnice Periodice.

In continuare, in cadrul interventiei la locatie, inginerii nostri va vor oferi toate informatiile pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a utiliza echipamentul in conditii de perfecta siguranta si legalitate.

Acordati atentia cuvenita Verificari Tehnice Periodice VTP a Centralei Termice, pentru ca, astfel, va protejati familia si caminul dumneavoastra!

VTP

Etapele Verificarii Tehnice Periodice:

Verificarea tehnica periodica se va face de catre inginerul de service autorizat, conform instructiunilor specifice fiecarui aparat.

Verificarea se face in urmatoarele etape:

  • alimentarea aparatului cu combustibil gazos si energie electrica;
  • verificarea etanseitatii circuitelor de combustibil gazos si evacuare;
  • verificarea functionarii sistemelor de protectie si de reglare ;
  • reglarea parametrilor de intrare in aparat;
  • reverificarea functiilor de reglare si protectie la cald (in functionarea normala a aparatului);
  • verificarea la cald a evacuarii gazelor de ardere, a tirajului si a etanseitatii circuitului de evacuare a gazelor de ardere;

Comments are closed.

Scroll To Top